Matprodusenter, styrket.

Selg dine produkter og fortell dine historier til mangfoldige nye markeder. Spar tid og penger på alt du ikke ønsker å gjøre selv. Vi støtter nyskaping uten risiko. Vi jevner ut spillet.


Bli med nå

Bedriftskonto
Vi er i ferd med å opprette en støttefunksjon til å hjelpe deg å komme i gang
Snart kommer Google Hangouts hvor du kan få vite hva du trenger og få svar på spørsmål du måtte ha.

Historier fra våre produsenter.Vikabråten

Vikabråten er en liten gård i Valdres som selger økologiske og etiske pølser og upasteurisert ost direkte til forbrukerne, eller via alternative distribusjonsmodeller. De selger sine produkter gjennom OFN på både urbane og rurale huber og har vært i stand til å øke sin omsetning og synlighet.

More

Nylenda Gård

Nylenda er et nedlagt småbruk som er i ferd med å bli restaurert og fullstendig reaktivert av ildskjelene Sara og Dag. De driver økologisk og har høner og grønnsaker. Deres største utfordring har vært distribusjon, og de har støttet OFN fra dag en. De selger direkte gjennom Nesoddliv som er en lokal hub.

More

Ramme Gård

En økologisk og inspirerende besøksgård der vi dyrker friske grønnsaker og lykkelige dyr hopper omkring. Først og fremst forsyner vi vårt eget, rustikke kjøkken i Ramme Gjestegård og café, men vi leverer også til de fornemste restaurantene i Oslo. De selger direkte gjennom Nesoddliv som er en lokalliv hub

More

Bli med nå!

Start med en gratis profil, og utvid når du er klar!

Bli med nå